Luna napokon priznala: BILA SAM U SLOBINOJ KUĆI!

Autor:

Zadruga

29.07.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Lune Đogani i Slobe Radanovića, navodno je, u potpunosti okončana i to blogerka neprestano ponavlja. Međutim, pre dva dana pojavio se video sa rođendana pevačeve majke, Draginje Radanović na kom se čuje i Lunin glas.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Na kraju je priznala... Luna
Foto: printscreen/TVPink
Ipak je išla kod njega u Zrenjanin... Luna i Sloba

Blogerka nije želela da prizna da je bila u kući svog bivšeg, oženjenog, dečka u Zrenjaninu, ali je danas, gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal" ipak sve potvrdila:

- Ja sam bila na rođendanu, ali nakon što je Sloba otišao. Nisam želela da vidim Slobu ali sam želela da ispoštujem ženu koja me je toliko podržala kao i njegovog oca. Mi nismo mnogo pričali o tome. Želela sam samo da ih zagrlim da im se zahvalim za svu podrušku, dala poklon Draginji i otišla kući. Oni su mi rekli da su srećni što su upoznali devojku kao što sam ja i da ću uvek mogu da računam na njih, kao i oni na mene. Meni je drago da sam ja njih ispoštovala - ispričala je Luna koja je nekoliko puta ponovila da u Zrenjanin nije otišla zbog Slobodana.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Luna joj bila na rođendanu... Draginja Radanović

- Sloba i ja nismo u kontaktu ne čujemo se, niti ćemo imati neki kontakt. Želela bih da stavim tačku na tu priču. Moj odlazak u Zrenjan nije bio vezan za njega već za njegove roditelje, jer sam ja takav čovek. Ta priča me apsolutno ne zanima. Krenula sam dalje, srećna sam dobro sam.

Đoganijeva je istakla da nema nameru da se pomiri sa Slobom, kao i da glas koji se čuje u videu, a za koji su neki tvrdili da je njen, zapravo nije:

- Ja mogu da stavim tačku jer znam kakvo je moje stanje i šta se dešava. Ja demantujem sve informacije da smo se Sloba i ja navodno pomirili. To na snimku se čuje ženski glas, ali to nisam ja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djoka

30.07.2018 09:22

Luna vrsi pritisak na Slobu preko njegovih roditelja i sestre. Moze se desiti da Sloba iz medija sazna da je vec veren sa Lunom. Samo cekaju razvod. Bice kako mama kaze,

Odgovori 35 5
Djordje

30.07.2018 09:29

Dogovorili se sta ce da izjave. Nisu se videli? Djogaji bili sakriveni u drugoj sobi dok Sloba ne ode?

Odgovori 30 4
milan

30.07.2018 10:06

Sloba je igracka u njihovim rukama. Jadnik.

Odgovori 29 5