MUSLIMANI HTELI SLOBINU GLAVU: ZBOG JEDNE IZJAVE RADANOVIĆA GAĐALI FLAŠAMA

Autor: informer.rs, Republika

Zadruga

23.07.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobu Radanovića hteli su da linčuju u jednom sarajevskom klubu zato što je pre nekoliko godina na Tviteru napisao da je ponosan na sve što se devedesetih godina dogodilo u Srebrenici.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sloba Radanović verovatno neće više kročiti u Sarajevo

Radanovića su u subotu uveče gađali flašama u jednom sarajevskom klubu, besni zbog njegovih navodnih pisanja na Tviteru

Bivši učesnik "Zadruge" je, navodno, pre ulaska u rijaliti na svom nalogu objavio tvit koji je uvredio muslimane u Bosni:

- Dok je god za Hrvate "Oluja" oslobodilačka akcija, za mene je Srebrenica ponos i dika -napisao je Sloba na Tviteru. On je svojevremeno izvrgao ruglu i veliki muslimanski praznik:

- Srećan Ramazan, zovite na prasetinu.

Zbog ovih rečenica jedva je izvukao živu glavu u subotu uveče. Iako je pevao u klubu koji se nalazi u Istočnom Sarajevu, gde pretežno žive Srbi, među gostima je bilo i nekoliko muslimana koji su želeli da se razračunaju sa pevačem.

Prema tvrdnjama jedne od Slobinih obožavateljki, oni su ga gađali staklenom flašom:

- Sve je bilo u redu do pred sam kraj. Ti momci, koji su inače poznati po problematičnom ponašanju i provokacijama, počeli su prema bini da bacaju staklene flaše. Nastala je frka, gužva, opšti haos, tako da je obezbeđenje odmah moralo da skloni Slobu sa scene. Mislim da su mu u tom metežu čak i pocepali majicu. Situacija je baš bila napeta i on se skroz pogubio - kaže  sagovornica za Informer. Posle incidenta Radanović je odmah otišao u svoj apartman, a ubrzo je napustio Sarajevo jer je već u nedelju uveče imao zakazan nastup u Crnoj Gori, u Sutomoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djoka

23.07.2018 08:39

Sta je trazio to je dobio.

Odgovori 16 2
Dijana

23.07.2018 20:37

Ta informacija j jnetačna. Ko sam izmišlja te gluposi. Svi suga dočekali korektno i bili oduševljeni jegovim nastupom... Čremu te priče... Čiste4 izmišljotine.