KIJA I SLOBA SE SASTAJU U STANU NJENOG ADVOKATA: Hoće da se pomire!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.07.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek je misterija da li će se završiti brak Krtistine Kije Kockar i Slobe Radanovića!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Otkad su napustili rijaliti ''Zadruga'' Kristija Kija Kockar i Slobodan Radanović glavna su tema domaćih medija. Javnost najviše interesuje njihov razvod i da li će doći do konačnog raspleta između njih.
 Kija i Sloba se tajno sastaju, i to u stanu njenog advokata, a sve kako bi rešili probleme i kako bi se pomirili i nastavili svoj dalji bračni život.

-Kija i Sloba se tajno sastaju, i to u stanu njenog advokata, a sve kako bi rešili probleme i kako bi se pomirili i nastavili svoj dalji bračni život.

- Bračni par se često sastaju u stanu njenog advokata i tamo pokušavaju da se izmire. Nema od razvoda ništa, iako su potpisali papire, to ništa ne znači. Oni će se pomiriti jer ne mogu jedno bez drugog, a tek kad su oboje potpisali te papire shvatili su koliko se vole zapravo - kaže za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Kiji i Slobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading