KIJI U SPOTU SEVALE GRUDI, a evo koju pesmu je ISKOPIRALA!

Autor:

Zadruga

20.07.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novokomponovana pevačica Kristina Kija Kockar konačno je objavila pesmu "Ne vraćam se na staro" koju je snimila sa "Ministarkama" i danas je zapalila internet. Ono što je interesantno je da je osim vokalnih sposobnosti, Kija pokazala i svoje najprovokativnije izdanje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Objavile pesmu... Kija i "Minstarke"

Naime, pobednica "Zadruge" u nekoliko kadrova nosi najpre košulju na kojoj je zakopčano samo jedno dugme, a njene grudi se u par navrata naziru ispod garderobe. Osim ove košulje, Kristinu su snimali i u provokativnoj majici, koja takođe, u prvi plan ističe njene grudi.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Sevale grudi pobednice "Zadruge"... Kija Kockar

A dok su mnogi speklulisali o tome kako će Kija zvučati, mnogi su komentarisali da je Kockarova trebalo mnogo ranije da se oproba u muzici. Ipak, Filip Miletić koji je autor pesme po svemu sudeći pozajmio je neke delove numere od planetarno popularnih Džej Balvajna i Vilija Vilijama i njihovog hita "Mi hente".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kulic

24.07.2018 11:58

Tesko je 100% biti originalan.