Krunićka OTKRILA: KIJIN BIVŠI ME JE MUVAO, u toku njihove veze!

Autor: alo.rs

Zadruga

18.07.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Jelena Krunić više nisu u dobrim odnosima1

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

Krunićeva tvrdi kako je Kija objavila šovinističke tvitove iako Kija tvrdi da nije imala nalog na toj društenoj mreži, te da to nije uradila. Takođe, ona naziva stjuardesu pogrdnim imenom - "Kuja".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Jelena je potom na svom Instagram storiju navela kako je Kiju, navodno, tadašnji dečko reper Struka dva puta prevario zbog nje - i to na godišnjicu zabavljanja i na stjuardesin rođendan.

Foto: printscreen/instagram.com/jelena_krunic_official
Jelena Krunić više nije dobra sa Kristinom Kockar!

- Ti si znala za Krunićevu i pre "Zadruge", kada me je cimao tvoj bivši dečko Struka i ti si mu našla poruke na vašu godišnjicu, pa ste raskinuli. I drugi put na tvoj rođendan pa ste opet onda raskinuli. Ne umeš da zadržiš muškarca, mila, nikako... Samo ja nisam Luna, popio je korpu jer ja zauzete muškarce ne preferiram - poručila je Jelena Kiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

18.07.2018 15:00

Jeleni je već prešlo u naviku da javno pljuje ljude sa kojima je nekada bila dobra. To mnogo govori o njenom karakteru. Ona sa mnogo mržnje i srdžbe priča o drugima. Poznata je i po tome da veoma često poliže to što je ispljuvala. U rijalitijima se uvek kači na favorite od kojih posle očekuje finansijsku korist. Ako je ne dobije, pljuje. Labilna osoba puna mržnje.

Odgovori 55 5
ljubica

19.07.2018 05:53

Jelena je ljubomorna na Kiju. Samo se u Zadruzi pretvarala zbog rejtinga. Beži Kija od nje

Odgovori 43 4
Zoran

20.07.2018 11:27

Ko ce nju muvati ovako ruznu?

Odgovori 21 3