ON ĆE BITI DEO I "ZADRUGE2"!

Autor: blic.rs

Zadruga

18.07.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah po završetku prve sezone "Zadruge" počele su spekulacije o tome ko će se od septembra naći u drugoj sezoni, a jedan od bivših zadrugara prvi je potvrdio da ćemo ga ponovo gledati na malim ekranima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadruga

U više navrata se nagađalo da će se novim učesnicima pridružiti i pojedini zadrugari iz prve sezone, a jedan od njih biće i Milan Milošević.

- Ja sada idem na more. Dobio sam od Velikog šefa sedam dana na primorju, a ja ću doplatiti još malo da ostanem duže. A kada se vratim, nastaviću da radim na televiziji. Gledaćemo se i u "Zadruzi 2", a da li ću tamo biti kao učesnik ili kao voditelj, ostaje još da vidimo - rekao je Milan.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milan Milošević

Ovaj učesnik je ostao upamćen po tome što je uvek znao sve pikanterije vezane za dešavanja u rijalitiju, a nije krio da je svesno doprinosio određenim zapletima, kako bise gledaoci što više zabavljali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading