Marko Miljković: Seks sa trudnicom je grupni seks!

Zadruga

17.07.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga" Marko Miljković imao je specifičan odnos sa rijaliti-zvezdom Miljanom Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

 Iako je više puta naglasio da među njima postoji samo drugarstvo, za Rijaliti je otkrio da ga njena trudnoća nije sprečavala da ostvari dublju vezu sa njom. Takođe, Marko je izneo svoj nadasve nesvakidašnji stav o seksu sa trudnicom, te istakao da mu to ne bi predstavljalo problem.

Marko: Probao sam seks sa dve devojke i to mi nije nešto posebno interesantno

- Nikada do sada nisam razmišljao o seksu sa trudnicom, ali evo, mislim da bih probao ako postoje neke emocije i strast, zašto da ne, ako bi mi se dopala u tom smislu. Seks s trudnicom dođe kao grupnjak kada pogledaš, logično je potpuno ako malo bolje sagledamo stvari. Kada bih vodio ljubav sa ženom koja nosi bebu, morao bih da budem nežniji da ne bismo povredili dete. Ja jako umem da kontrolišem sebe i svoje emocije, tako da bi sve bilo kako treba - rekao je Marko.

Miljković je otkrio da je imao grupni seks, ali i da mu se to nije dopalo.

- Ja sam probao seks sa dve devojke kada sam bio mlađi i nije mi to nešto posebno interesantno. Ja imam skoro 35 godina i spreman sam kao zapeta puška za ozbiljnu vezu, voleo bih da se pojavi neka normalna devojka. Sve sam prošao u životu i nisam više ni za varijante ni za šeme - istakao je Marko i dodao:

- Devojka koja bi me osvojila može da bude poznata, a i ne mora, ja nisam ljubomoran, mislim jesam, ali u granicama normale. Svakako bih voleo da se skrasim - iskren je bivši zadrugar.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
MIljana Kulić

Marko sa Miljanom Kulić nije u dobrim odnosima nakon rijalitija, ali mu je i dalje draga.

- Miljani Kulić sam bio jako dobar drug u rijalitiju. Nas dvoje smo spavali zajedno u istom krevetu, družili smo se, nikad joj nisam dao neku lažnu nadu niti sam bilo šta loše njoj uradio. Najviše bih voleo da znam šta je Miljani u glavi i zašto tako stalno menja svoje mišljenje. Meni će ona uvek biti draga - zaključio je Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading