NIGDE IH NE VIĐAJU ZAJEDNO: Fanovi napali Teodoru i Anđela da su RASKINULI!

Autor:

Zadruga

17.07.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, jedan su od parova koji je svoju vezu započeo u "Zadruzi". Kako Teodora ima mnogo nastupa i obaveza oko promocije pesama, ona ne stiže da provodi dovoljno vremena sa dečkom, a to im njihovi fanovi i te kako zameraju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora i Anđelo

Zabrinuti fanovi konstantno šalju poruke Teodori i Anđelu s pitanjima šta se dešava među njima, čak se sumnja i da su raskinuli.

Teodora, izrevoltirana gomilom poruka koji konstantno dobija u inboks , rešila je da se javno obrati svima i objasni celu situaciju sa Anđelom, a mi vam je prenosimo u celosti:

Foto: instagram.com/printscreen
Teodora objašnjava fanovima da je sve u redu...

Da li je ovim ućutkala sve one znatiželjnike, verovatno zna samo ona, ali definitivno je umirila svoje fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
solamente amor

19.07.2018 10:26

Dva prekrasna mlada bića koja se definitivno zalutala u ono leglo zla i primitivizma, ali svako zlo za neko dobro, baš tu su se upoznali i spojili jer dobro uvek privlači dobro. Toliko su iskreni, uvek ali uvek idu srcem i zato su skoro uvek izvlačili deblji kraj. Ali sve kad tad dodje na svoje, koliko god da su ih gazili, kidali, pljuvali i ismijavali toliko su ih ojačali. Iz svakog njihovog pogleda isijava ljubav, strast, hemija, ma čarobni su i od sveg srca im želim da potraje do kraja života, u inat svima. #pravaljubavnijepotrošna

Ljubav je u vazduhu

19.07.2018 16:48

Ovo je samo jos jedan dokaz da su ova dva prelepa bica potpuno ista kao i u Zadruzi, nikad se nisu nametali i gurali sebe u prvi plan, kad nesto imaju da kazu to i urade a "ne mlate praznu slamu". To sto ne iskacu iz frizidera kao pojedini za mene je samo veliki plus, to samo znaci da zive svoj zivot punim plucima i samo nek tako nastave. Uvek su bili drugaciji i jedinstveni ♡