BIZNISMEN ŽELI KIJU!

Autor: alo.rs

Zadruga

16.07.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je postala najpopularnija prevarena supruga u Srbiji, Kristina Kija Kockar ne može da se odbrani od udvarača.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Kako VIP saznaje, poslednji u nizu onih koji nije uspeo da odoli šarmu stjuardese iz Zrenjanina jeste bogati biznismen srpskog porekla koji živi u Cirihu, a koji je Kiju upoznao u avionu, pre nego što je ušla u "Zadrugu". Sada je obasipa pažnjom i porukama, a Kristina se ljubazno zahvali na svaki gest galantnog biznismena, ali za sada ne želi da se upušta u novu vezu, otkriva izvor blizak novopečenoj pevačici.

- Kristina je, zbog atraktivnog izgleda, oduvek bila popularna kod muškaraca i volela je da flertuje, ali kada se upoznala sa Slobom, posvetila se samo njemu i nije primećivala druge muškarce. Već na početku njihove veze, Kija je počela da leti, a kako su stjuardese veoma popularne kod muškaraca, ni njoj nije manjkala pažnja jačeg pola - kaže naš izvor i objašnjava da su se Kristini muškarci udvarali na svakom koraku, ali da je ona uvek bila verna Slobi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brle

16.07.2018 20:27

Pa šta? I naš poznati biznismen iz Železnika, Đomla Panamera, želi Lunči! Eto vam sad'.

Odgovori 28 3
branko

17.07.2018 10:26

Kija je veoma lepa i inteligentna zena koja brzo osvaja muskarce. Tesko je ne zaljubiti se u nju.

Odgovori 24 3