(VIDEO) Gagi komentarisao poljubac Lune i Marka: TREBALO BI DA KAŽEM ISTINU?!

Autor:

Zadruga

16.07.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida Lune Đogani i Slobe Radanovića u rijalitiju "Zadruga" blogerka se jako zbližila sa Marko Miljkovićem, čak se spekulisalo da je pao i poljubac!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, njih dvoje su i sinoć gledali taj snimak, a onda je voditelj Ognjen Nestorović tražio da objasne šta se tu desilo: 

- Ja sam ovo već iskomentarisao, ovo su nam puštali i u Zadruzi, kako sam rekao tamo, tako sam rekao i sebi. Pričali smo normalno i u jednom trenutku je ona meni nešto rekla, video sam po izrazu lica, ja sam hteo da je pogledam u oči da vidim da li je iskrena i pogledao sam je tako i onda je ispalo čudno kako je kamera snimila - rekao je Marko. 

- On (Sloba) je priznao da mu je smetalo to što sam bila pored Marka. Ja nisam sa njim sedela i pričala, nije to bilo zbog Slobe, dečko mi je prijao, volela sam da pričam sa njim tih poslednjih mesec dana, ali to veče smo oboje malo popili i on me pitao da li je to Slobi u inat, a nije bilo tako - rekla je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

Iako su oni poljubac demantovali, Gagi Đogani je svojom izjavom izazvao sumnju. 

- Je l' treba ja da kažem nešto? Treba da kažem istinu? - rekao je Gagi kroz osmeh, ali je onda rešio da ništa više ne komentariše. 

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

22.07.2018 16:00

Na žurci je jbila pregladsna mujzika. Oni jsusamo razgovarali, do nikakvog poljubca nije jdošlo, to su glujpoti i to svi znaju. Kamera je ukoso snimila... nigega niti je bilo niti će ikada biti izmedju njih.... Dosta više pljuvanja i izmišljanja razvnih gljupčosti....i