UŠTIPAK DEVOJKA: Ovako Andrijana komentariše nadimak koji je dobila od antifanova!

Autor:

Zadruga

15.07.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić je ponovo stavila tačku na vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koju je započela u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Republika.rs
Andrijana Radonjić

Pevačica je sinoć gostovala u emisiji "Zadruga -  Narod pita" sa svojim ocem Duškom Radonjićem, reperovom bivšom devojkom Minom Vrbaški, ali i sa ostalim nekadašnjim cimerima Milanom Miloševićem i Banetom Čolakom.

Radonjićeva je u emisiji komentarisala i svoj nadimak koji je dobila u toku veze sa Đerićem - uštipak devojka.

- Moram da kažem za ovo "uštipak devojka", meni je to baš simpatično. Postoji jedna slika na kojoj piše kao: "Ko sam ja, šta sam ja" i dole moja slika kao: "Ja sam uštipak devojka". To je provokacija, ali dobro... Mislim da nije sramota praviti uštipke. Naše babe i dede su živeli od toga i danas neki ljudi žive od toga. Nije bilo dobro kada sam pravila uštipke prvih sedam meseci, pa nije bilo dobro ni kada sam prestala da ih pravim - rekla je Andrijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
VeronikaStar

16.07.2018 06:01

Ova moze da prica sta hoce, da glumi koliko hoce, da pokusava da pravi karijeru... spaja se sa urbanim tipovima..... ne vredi...uvek je bila i ostala Ustipak devojka... je je to njena vokacija!Zato devojko radi ono sto najbolje znas, udaj se i kuvaj rucak.

Odgovori 10 0