Džehverovićke progovorile o Slobinom i Kijinom razvodu!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.07.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović juče je potpisao predlog za sporazumni razvod braka od Kristine Kije Kockar, sa kojim je prethodnih devet i po meseci, tokom trajanja rijalitija "Zadruga", punio novinske stupce i bio glavna tema u javnosti. Njih dvoje su i posle završetka rijalitija nastavili da intrigiraju sve, pogotovo što je Kija odmah potpisala papire za razvod, dok je Slobodan to odlagao.

Foto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović

Ipak, čini se da su oboje sada saglasni da je najbolje da se razvedu, a Teodora Džehverović, koja je sa njima živela tokom trajanja rijalitija i bila svedok mnogih situacija, je priznala da li jje očekivala da se razvod zapravo i desi.

- Iskreno, očekivala sam da se to desi. Ja sam bila u kontaktu i sa Kijom i sa Slobom, sa njim sam imala nastup i pitala sam ga šta se dešava, on mi je delovao kao da se koleba, kao da se ne bi razveo, a Kija je bila baš odlučna, želela je to. Ja im svakako želim svu sreću, oni najbolje znaju šta je i kako - rekla je Teodora.

Foto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

Iako Teodora misli da se Sloba kolebao, njena majka Gordana Džehverović se ne slaže sa tim, već je sigurna da je pevač želeo razvod, te smatra da mu je to bilo najpametnije što je uradio.

- Ja sam očekivala da se to desi, ne mislim da se on kolebao, mislim da je on to hteo. I to mu je najpametnije što je mogao da uradi. To što je malo odlagao potpisivanje papira ne mora da znači da se kolebao, nego da je možda imao neke uslove na koje nije hteo da pristane. A Kija je bila odlučna, to je bio njen krajnji cilj - rekla je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading