KIJA: HOĆU DUET SA CECOM!

Autor: Republika

Zadruga

14.07.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Zadruge, osim što je osvojila prvu nagradu, simpatije nacije, snimila pesmu sa Ministarkama, sada želi da snimi duet i sa najvećom zvezdom sa ovih prostora - Svetlanom Cecom Ražnatović!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kristina Kockar

Stjuardesa, koja je posle rijalitija odlučila da postane pevačica i već ima dosta nastupa, smatra da bi je zajednička pesma sa Cecom probila i van granica Srbije.

- Mnogi sanjaju da snime duet sa Cecom, pa tako i ja. Počinjem da gradim karijeru kao pevačica i duet s jednom od najvećih zvezda na Balkanu bi mi baš dobro došao. Nadam se da će mi se u narednom periodu ta želja ostvariti - ispričala je Kija za Hit i dodala da se sa Ražnatovićevom čula neposredno posle izlaska iz Zadruge.


- Tokom našeg razgovora pružila mi je podršku, rekla mi je da se držim i da će sve ovo proći. Ona me je i javno podržala kada mi je poklonila  haljinu. Ostatak našeg ćaskanja ne bih otkrivala - tajnovita je Kockarova.

Ceca je tokom rijalitija navijala za Kiju.


- Moj favorit je svakako Kristina. Pametna, lepa, obrazovana i inteligentna devojka - izjavila je nedavno pevačica, koja nije želela da komentariše ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna.


- Niko ne hoda u njihovim cipelama da bi mogao da im sudi. Prosto, oni su tako odabrali i smatram da drugi ljudi ne bi trebalo da se mešaju u njihove odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

14.07.2018 08:21

Bravo mala,postavi visoke standarde i uspeh ti je zagarantovan!!!Skromnost nikada nije bila vrlina...pucaj visoko sta god da radis...srecno!!!

Odgovori 20 7
Dejana

14.07.2018 08:32

Naravno,odmah na vrh,iskoristi svojih 5 min.Sposobna si,talentovana,vredna verujem u tebe

Odgovori 18 3