Luna se oglasila povodom razvoda Kije i Slobe

Autor:

Zadruga

13.07.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titulu najpoznatijeg rijaliti bračnog para svakako su poneli Kristina Kockar i Slobodan Radanović. Mesec dana se pitanje razvoda ovo dvoje ljudi provlačilo kroz gotovo sve sfere društva, a danas su konačno stavili tačku na svoj brak i ponovo podigli prašinu u javnosti.

Foto: facebook.com/Vićentije darijević
Razveli se... Kija i Boba sa advokatom

Oba supružnika potpisala su papire za sporazumni razvod braka, a sudeći po osmesima, možemo zaključiti da su i oni konačno skinuli teret koji su nosili na sebi sve ovo vreme.

Iako je tokom Zadruge Luna Đogani priželjkivala ovaj razvod kako bi nesmetano postala zvanična devojka Slobe Radanovića, splet okolnosti ih je odveo na potpuno drugu stranu, te je par Đogani-Radanović ipak pre finala završio svoju ljubavnu romansu.

Foto: e-stock
Luna Đogani

Luna je razvod kratko iskomentarisala, rekla je da to na nju nikako neće uticati, niti će se išta bitno promeniti u njenom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boki

15.07.2018 17:15

Nesto mi Luna mnogo crna. Kao da je crnkinja.

Odgovori 29 0
Djoka

17.07.2018 08:24

Luna je pregorela.

Odgovori 17 0