Jelena i Mića urlali jedno na drugo, i to zbog KIJE I LUNE!

Autor:

Zadruga

13.07.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović i Lepi Mića svoju raspravu u šiminkernici, nastavili su u studiju emisije "Zadruga - narod pita". Njih dvoje vikali su jedno na drugu, a situacija je došla do usijanja nakon prvog pitanja koje su dobili od strane gledalaca.

Foto: printscreen/youtube.com
Jelena Golubović i Lepi Mića

Naime, gledalac je pitao Lepog Miću da li će Luna Đogani vratiti bundu koju je dobila od Slobodana Radanovića, na šta je pevač rekao kako to Đoganijeva nikada neće učiniti i da sve to govori od njoj.

- Bunda se ne vraća, iako je leto. Ja sam ispao džek i dao joj šansu da vrati bundu, ona to ne radi. Čeka da dođe zima i padne sneg - rekao je Mića.

Foto: printscreen/youtube.com
Jelena Golubović i Lepi Mića

U nastavku su se ovi bivši zadrugari dotakli i Slobodana Radanovića sa kojim je Luna Đogani bila u emotivnoj vezi, a raspravljali su se i oko njegove supruge i prve pobednice "Zadruge" Kristine Kockar.

- Jelena brani Lunu! Evo Jelena neka tebe j*be čovek! Evo neka tebe j*bu, brani, ja neću da branim! J*bi se tamo! J*bi se sa oženjenim čovekom, hoćeš da te ja j*bem u studiju? Evo ja predlažem da j*bu nju i da je gleda mama. Jelena priča o moralnoj etici, Luna se j*bala sa oženjenim čovekom pred njegovom suprugom. Jelena mrzi pobednike! - pričao je Mića.

- Jesam li ja udata? Mogu da radim šta hoću! Da si poslednji, ja sa tobom ne bih legla! - govorila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
blučanka

13.07.2018 11:44

Pink trlja ruke i skuplja evriće na ovim probisvjetima (Mićo, Zlorica, Savka, Milan M. ...). Ovo je bruka. Nije mi jasno zašto se Mića toliko uzbuđuje,neće se izlizati njegov đokica ako se neko je.e. Seljak ostaje seljak bez obzira na pređeni put. Beograde, laku noć

Odgovori 5 12
Relja

13.07.2018 12:43

Lepi Mica je samo branio instituciju braka. Brak je osnova svakog zdravog drustva, sela, grada, drzave. Lepi Mica osudjuje nemoral i nemoralne osobe.

Odgovori 11 1