SLOBA SMUVAO ZVEZDU GRANDA!

Autor:

Zadruga

10.07.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Sloba Radanović, pevač i finalista najgledanijeg rijalitija "Zadruga", uživa u medijskoj pažnji koju ima otkako se vratio u spoljni svet.

RepublikaFoto: Republika.rs
Prelazi s cveta na cvet... Sloba Radanović

Osim što mu je sjajno krenulo na poslovnom planu, te se za svaki njegov nastup traži karta više, Radanović je odlučio da stavi tačku na oba ljubavna odnosa koja su obeležila njegovo učešće u rijalitiju. Kako saznajemo, Sloba je odlučio da ostavi Kristinu Kockar i zakonski se razvede od nje, dok o pomirenju sa Lunom Đogani i ne razmišlja, a razlog je nova devojka u njegovom životu.

Naime, kako izvor blizak pevaču otkriva, Sloba se viđa sa popularnom pevačicom zvezdom "Granda" Aleksandrom Mladenović.

Foto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_
Došao red i na nju... Aleksandra Mladenović

- Njih dvoje su počeli da se dopisuju čim je izašao iz "Zadruge". Ona mu je čestitala na plasmanu i tako su počeli da ćaskaju o svim dešavanjima proteklih meseci. Nekako je sve to spontano krenulo. Pre nekoliko dana dogovorili su se da se vide i smuvali se iste večeri. Sloba ju je izveo u jedan restoran van grada kako ne bi privlačili pažnju medija i javnosti, a nakon večere i ponekog poljupca poput pravog džentlmena vratio ju je kući - otkriva izvor i nastavlja:

Pevač se dopisivao sa Aleksandrom Mladenović po izlasku iz "Zadruge", a onda su se videli mimo očiju javnosti i uplovili u vezu

- Oni su u vezi bukvalno nekoliko dana, ali čini se da zaista imaju dobru hemiju i da bi mogli da funkcionišu. Ne žele da se zna da su zajedno da ih javnost ne bi osuđivala dok se Sloba ne razvede od Kije. Aleksandra je uvek bila odmerena devojka i njoj takvi skandali ne trebaju u karijeri, a i Slobi je više muka od osude naroda - objašnjava izvor blizak Radanoviću i dodaje da Mladenovićka ima samo reči hvale za Radanovića.

Ne žele da se zna da su zajedno da ih javnost ne bi osuđivala dok se Sloba ne razvede od Kije

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ništa od pomirenja s Kijom... Radanović i Kockarova

- Ona je oduševljena kako se Sloba ponaša prema njoj iako nisu mnogo vremena proveli zajedno. Dopisuju se non-stop, a planiraju da otputuju negde zajedno čim im obaveze to dozvole. Naravno, pre svega, Slobodan mora da završi sve sa Kijom papirološki. Onda mogu da kuju planove za budućnost - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom i Slobodanom kako bismo proverili ove navode, međutim, do zaključenja ovog broja oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Kristina: Ne zanima me šta on radi, želim mu svu sreću u životu

Kontaktirali smo i sa Kristinom Kockar, još uvek zakonitom suprugom Slobe Radanovića, a ona je nakon što smo joj rekli da postoje navodi da njen muž ima novu devojku kratko poručila:

- Ne zanima me šta on radi, želim mu svu sreću u životu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Završila sa Slobom... Kija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djordje

10.07.2018 13:23

Svasta ce ljudi izmisljati. Koja je sledeca?

Odgovori 24 2
Marinela

10.07.2018 15:12

On kao neki Arap sa više žena... Hahahaha...

Odgovori 18 2
Milan

10.07.2018 19:10

Ako je ona smuvala njega, onda verujem.

Odgovori 14 0