Kija: SA SLOBOM SE ČUJEM SVAKI DAN!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.06.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvoj situacije između Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića zanima celu Srbiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kija je otkrila da se ona i Sloba svakodnevno čuju.

- Čula sam se sinoć sa njim... Čujemo se mi, u principu, svaki dan, uglavnom zbog poslovnih pitanja. Nismo pričali ni o čemu što se tiče našeg braka. Neke njegove stvari ostale su u kolima, u mom gepeku još pre "Zadruge", pa se čujemo uglavnom kada jedno drugom neke stvari treba da se pridodaju - rekla je pobednica "Zadruge" za Pink.rs.

Ona je dodala da veruje da zbog obaveza Sloba još nije stigao da potpiše papire, a osvrnula se i na navode da izbegava da to učini.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Verujem da i on ima puno obaveza, to je sigurno, a za ove ozbiljne stvari mora da se nađe vremena. Moguće je da traži izgovor, ali to ja ne znam, morate da pitate njega. Izašao je neki naslov da želi da braku da drugu šansu... Rekao mi je da je izvučeno iz konteksta, ali da je u principu to to. On je neodlučan, kroz maglu sve govori, verujem da ni njemu nije lako - rekla je Kija i dodala da zna da je Sloba i dalje voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading