KAKO POSLE NAS: Luna tuguje za Slobom!

Autor:

Zadruga

29.06.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je podigla veliku prašinu u javnosti svojim učešćem u najgledanijem rijaliti programu ikada. Ona je u "Zadruzi" imala veoma turbulentnu ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Ipak, iz Bele kuće su oboje izašli kao solo igrači, a Luna je zauzela drugo mesto u superfinalu ovog rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

Nakon što je "Zadruga" završena, Luna i Sloba, kao i njegova supruga i pobednica Kristina Kockar, su još uvek glavna tema svih medija u Srbiji. Javnost prati svaki njihov korak i očekuje dalji razvoj situacije.

Iako je Đoganijeva izričito naglasila da se neće pomiriti sa pevačem, njen poslednji snimak na društvenoj mreži Instagram to demantuje.

Foto: printscreen/instagram
Anabela i Luna

- Kako posle nas da suncu vratim sjaj? Kako posle nas kada znam da je kraj - pevala je Luna u društvu svoje majke Anabele Atijas.

Da li je mlada modna blogerka ovim nešto želela da poruči svom bivšem dečku ili joj se jednostavno dopala pesma, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading