LUNA VARALA SLOBU U ZADRUZI? Prvo se ljubila s MUŠKARCEM, PA SA ŽENOM!

Autor:

Zadruga

29.06.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi Kristine Kije Kockar, pobednice rijalitija "Zadruga" s ponosom su objavili video na kom se vidi kako se Luna Đogani najpre ljubi sa muškarcem, a nakon toga sa ženom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ljubila se sa muškarcem, pa sa ženom... Luna

Iako bi mnogi posle ovoga pomislili kako ona ovde vara Slobu Radanovića jer su se poljupci desili u rijalitiju "Zadruga" u periodu dok je bila sa oženjenim pevačem u vezi, istina je zapravo malo drugačija.

Luna se u ovom videu ljubi sa Milanom Miloševićem, a nakon toga sa Anđelom Vešticom. Međutim, u tom trenutku oni su joj bili prijatelji, tako da se ovo i ne bi moglo smatrati preljubom. Bilo kako bilo, fanovi Kije Kocakar su ovaj video iskoristili kako bi pridodali nemoralu Đoganijeve, a kako je sve to izgledalo najbolje se vidi u videu:

 

Da upoznamo onu profesoricu od sinoc a i vas sve ostale. Sta nam sve Lunci zna. ?

A post shared by Kija Kockar_fan_page (@_kija_kockar_fan_page_) on Jun 27, 2018 at 4:06am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djokica

29.06.2018 13:41

Da i ja se tako ljubim sa prijateljima gde god da ih sretnem,narocito po slavama i venchanjima gde prvo lupim zvaku mladozenji pa mladi,chisto zato sto smo "PRIJATELJI".