Kija iskreno o Luni: ONA NIJE NEŠTO PRETERANO INTELIGENTNA!

Autor: blic.rs

Zadruga

29.06.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar više od pola godine živela je pod istim krovom sa svojim zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem i njegovom devojkom, ili kako Kija kaže - ljubavnicom Lunom Đogani.

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Posle trijumfa u rijalitiju koji je oborio sve rekorde i potpisa, koji je stavila na zahtev za razvod braka, Kija se osvrnula i na lik i delo Lune Đogani, sa kojom ju je pred milionima gledalaca prevario suprug.

Foto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je jedna naivna devojka i nije nešto preterano inteligentna. Sama je to pokazala svojim postupcima, a izjavama se kanalila. U nekim trenucima je bila kvarna, ona je kriva što je prikazana kao ljubavnica - zaključila je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
blučanka

29.06.2018 11:11

Šta ono beše tvoja mama? Luna nema tvoje iskustvo, a to nema nikakve veze sa inteligencijom.

Odgovori 5 11
cica

29.06.2018 13:58

Kija je prava ljubavnica - Luna je devojka i moze da pogresi i upusti se u avanturu. To, medjutim, udata zena ne sme da dozvoli, sto je Kija uradila sa Crnogorcem i Filipom iz Zadruge. Ko je onda ljubavnica? Lunina svaka recenica je imala pocetak, sredinu i kraj, dok je Kija vrtela neke nedovrsene recenice. Lukavost je inteligencija glupih!