ANABELA OBJAVILA KIJIN BROJ NA INTERNETU?!

Autor:

Zadruga

25.06.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede u "Zadruzi", Kristina Kija Kockar morala je da promeni svoj broj mobilnog telefona, s obzirom na to da je neko objavio broj zadrugarke na društvenim mrežama koji je počeo da kruži internetom.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Kija je zbog toga dobijala veliki broj telefonskih poziva i sms poruka, a neke njen telefon nije mogao čak ni da prihvati. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Kristinin broj je, kako većina smatra, objavila majka Lune Đogani, Anabela Atijas.

Gostujući danas u emisiji "Premijera-vikend specijal" Kristina je, osim poklona od strane Milice Pavlović, dobila i poklone od domaćina najgledanije šou-biz emisije Ognjena Nestorovića i Tijane Price, a upitanju su dve mobilne kartice od operatera "Globaltel".

- Neko je šerovao Kristinin broj na društevnim mrežama. Globaltel, nova mreža naša, stiže za Kiju! Kija ne jedan, nego dva broja, a ja samo znam sada koji su Kijini brojevi! - kroz smeh je rekao Ognjen Nestorović.

- Pitam se ko je šerovao, hvala! - bio je Kijin komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading