(VIDEO) Nakon izlaska iz rijalitija SLOBA SE POKAJAO!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.06.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović ne želi da ostane u lošim odnosima sa suprugom Kristinom Kockar koja je nakon pobede u "Zadruzi" rekla kako je podnela papire za razvod braka. Sloba je za portal Pink.rs rekao i kako je imao prvo nameru da sa Kijom razgovara i da pokuša da nađu zajedničko rešenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Posle izlaska iz Bele kuće, Sloba je postao veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je odlučio da se obrati svojim pratiocima. Radanović je snimio video na kom se vidi da leži u krevetu i priča o Kiji, a kasnije je klip obrisao.

- Samo bih vas zamolio, eto, baš bih vas zamolio, da u moje ime, na mom profilu izbegavate da u lošem kontekstu pričate o bilo kome, pogotovo o Kristini. Eto, to je stvarno molba od mene, nikako naređenje, jer zaista se neću obazirati na te reči mržnje, negativne reči koje spominjete. Možemo da pričamo o muzici, o svemu, ali nemojte bilo koga pljuvati. Hvala - rekao je Radanović u snimku.

Radanović je nakon brisanja snimka odlučio da se uživo obrati ljudima koji prate njegove objave na ovoj mreži i objasnio zašto je snimak obrisao.

Foto: youtube.com/printscreen/Pink.rs
Sloba Radanović

- Ja sam se obratio samo ljudima koji me ne osuđuju u slučaju da žele da u bilo kom lošem kontekstu bilo koga loše spomenu, pogovotu Kristinu. Svako pametna je to ukapirao. Vi koji ne želite da ukapirate, vi ćete naći zamerku, samo ako to želite. Ja sam stvarno imao najbolju moguću nameru. Ja zaista ne želim da slušam te stvari na mom profilu. Mi smo akteri te priče, niste vi koji treba da osuđuju to ili odobravaju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, naravno da ne volim da iko pljuje i Kristinu i Lunu, pogotovu na mom profilu. Ja ću se na ovom profilu baviti isključivo sa sobom, muzikom... Ja sada gledam većinu snimaka iz Zadruge i kajem se zbog toga, sada me je blam, tako će i vas biti blam kada vidite šta pišete o pojedinim ljudima. Hvala vam, nadam se da ste razumeli - izjavio je Sloba.

Šta je Sloba još rekao u živom uključenju na svom profilu kada je odlučio da se obrati fanovima povodom ove sitaucije, pogledajte u video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

24.06.2018 15:10

Mogla je da ga dovede do zvezda

Odgovori 11 1
JC

27.06.2018 06:08

Jadan si koliko i mama Raza i Lune Djogaj, od toga bednije ne mmoze