RAT RIJALITI MAJKI?! Goca pljunula po Anabeli!

Autor: blic.rs

Zadruga

24.06.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Džehverović, Gordana, dotakla se veze svoje ćerke i Anđela Rankovića, a onda i majke Lune Đogani, Anabele!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

Ljubavni par iz "Zadruge" Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pobrao je simpatije publike tokom devet meseci trajanja rijalitija.

Oni su u vezu uplovili u Beloj kući, ali u zatvorenom prostoru bilo je i neizbež

nih svađa. Teodorina majka, Gordana progovorila je o vezi svoje ćerke sa Anđelom nakon završetka Zadruge i komentarisala njihove česte rasprave.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

- Oni se vole, to je neizbežno, ali sad zavisi od njih na slobodi će to biti drugačije, ali što se tiče nas i naše porodice imaju punu podršku. Mislim da su oni jedan od parova koji se nije nešto snašao, jer su možda oboje razmaženi i paženi. Teodora nije imala takvu vezu, imala je ozbiljnije veze napolju, pa nije bila sigurnija u svoju ljubav, zato je dolazilo do svađa, ali kad sam ja ušla to se smirilo - rekla je Gordana.

Na pitanje da li bi podržala vezu Teodore sa oženjenim muškarcem kao što je Anabela Atijas branila ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, Goca kaže:

- Nikako ne bih podržala, mislim da je to Anabelina prva greška jer je to trebalo da preseče u startu, ali svako ima pravo na vaspitanje svog deteta, ja sam takva kakva sam, ona je takva kakva je, ona zna najbolje šta radi za svoje dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dasa

25.06.2018 12:01

Ćuti Gordana i pokri se.bavise tisvojim problemima, jahtama i drugim stvarima. Pusti ti Anabelu, ona je kraljica i vrlo dobro zna šta radi u životu. Prava majka koja toi iza svog deteta. A ti??da li se možeš oprati od sopstvene prljavštine.

Odgovori 3 18