SLOBI DOBACIVALE STJUARDESE NA AERODROMU!

Autor: blic.rs

Zadruga

24.06.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović vratio se iz inostranstva, gde je imao bukiran vikend. On je sleteo na beogradski aerodrom u 14 časova, a odmah ga je spopala horda fanova.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Mnogi su želeli da popričaju sa njim i slikaju se, a tokom razgovora sa novinarima, Slobi su dobacivale i stjuardese.

- I Luna i Kija su dobile poklone od fanova, koje sam ja poneo. Nisam ni vremena imao da im kupim ništa, ni sebi, verujte mi. Svi su me pitali o odnosu sa njima, ali ali sam zamolio da ne pričamo o tome - rekao je za "Premijeru" Sloba.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Na pitanje da li se čuo sa njih dve, kaže:

- I sa jednom i sa drugom... Čuo sam se i sa jednom i sa drugom. Sa Kristinom malo zvaničnije. Zvao sam je sa novog broja telefona i rekao da sada ima moj broj. Treba da se dogovorimo oko svega, videćmo - rekao je on.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

- Roditelji su mi rekli da slušam svoje srce. Trenutno tražim stan, sam ću živeti, pa sam u potrazi za takvim stanom - rekao je Sloba.

Sloba je prokomentarisao i skandiranje publike na Jalinom i Bubinom koncertu:

- Jesam, video sam da je bio spektakl. Drago mi je zbog Kristine. Video sam da su joj ljudi skandirali, nisam osetio trunku sujete i ljubomore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

24.06.2018 14:56

Isto bi bilo i da jesi. Svi pricaju da on dobro peva a ja muslim da zaviha Drago mi he sto je Lukas potvrdio da nema veze sa pevanjem

Tijana

24.06.2018 15:16

Kakvi fanovi i fonovi? Niko ga nije sacekao. A Kija dobila skandiranje i na njegovom nastupu. Na kolenima da moli Kiju i da je vodi na nastupe.

Odgovori 12 3