Luna ispričala šta nakon svega misli o Anastasiji Ražnatović!

Autor:

Zadruga

24.06.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gošća emisije "Zadruga, narod pita" bila je Luna Đogani, a gledaoci su se uključivali u program uživo i postavljali pitanja ovoj zadrugarki koja je osvojila drugo mesto u najgledanijem rijaliti programu ikada na ovim prostorima "Zadruga".

Foto: printscreen/instagram
Luna i Anastasija

U jednom trenutku u program se uključila gledateljka koja je Lunu pitala kako komentariše što su najpopularnija pevačica na našim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović podržale Kristinu Kockar, a ne nju, s obzirom da su se Luna i Anastasija godinama družile.

Ceca se jako retko oglašava po bilo kom pitanju i kada podrži neku mladu zvezdu pevaču, to jako odjekne - rekla je Dušica Jakovljević.

- Ja poznajem Anastasiju, znam da je ona u šoku bila što sam ušla u rijaliti, a onda je sigurno bila i protiv toga što se desilo, tako da sam ja očekivala da me neće podržati. Svako ima pravo da ima svoje mišljenje i svoj stav. Meni je jedino krivo što je ispalo da ja imam nešto protiv Anastasije, da ja želim da je uvredim sa onim slikama. Ovim putem opet kažem da ja ništa nisam ni mislila, ni rekla ružno za nju. Ona je bila prelep deo mog života, bila mi je podrška i nešto jako bitno u životu. Završilo se nažalost. Ona zna da ja želim njoj i njenoj porodici svu sreću ovoga sveta - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading