(FOTO) Ana pokazala GOLE S*SE u restoranu!

Autor:

Zadruga

23.06.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" koji je prethodnih devet i po meseci obarao sve rekorde gledanosti, završen je pre tri dana, a čini se da naši zadrugari, iako su živeli tako dugo zajedno, ipak ne mogu jedni bez drugih. Tako smo imali prilike da vidimo da su pobednica prve sezone Kristina Kija Kockar i Ana Korać izašle zajedno u provod, a njima se pridružio i Bora Santana.

 

Ljubaaaav @ana_korac

Објава коју дели K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) дана 22. Јун 2018. у 5:28 PDT

Ovih troje zadrugara uživali su u čarima noćnog života srpske prestonice, a ono što je svima privuklo pažnju jeste stajling Ivanjičke starlete. Naime, ona je obukla crnu providnu košulju ispod koje nije nosila ništa, te muški pol nije mogao da odvoji oči od njenog dekoltea.

 

@ana_korac @borasantana

Објава коју дели K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) дана 22. Јун 2018. у 5:16 PDT

Poznato je da su Ana i Kija ostvarile veoma dobar prijateljski odnos, te nije čudno što su nastavile druženje i posle rijalitija a da li će ostvariti i neku poslovnu saradnju ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading