Kija i Sloba se sreli prvi put od finala, A ONDA SE I POLJUBILI!

Autor:

Zadruga

22.06.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar sinoć je gostovala u emisiji koju je vodila Dušica Jakovljević dok su se ostali učesnici uključivali u program sa žurke. Ona je ovom prilikom rekla da je kontaktirala svog advokata kako bi pokrenuo brakorazvodni postupak i razveo je od Slobodana Radanovića, kao i da nema nameru da razgovara sa mužem.

Foto: youtube.com/denisadamovic
Nisu se odvajali jedno od drugog...

Međutim, odmah po završetku emisije, Kija se pridružila ostalim zadrugarima na žurki organizovanoj povodom završetka rijalitija, među kojima je bio i Slobodan Radanović. U opštoj gužvi Sloba je ugledao Kiju i prišao joj je te je poljubio u obraz. Iako se jasno videlo da joj je to smetalo, Kristina se nije opirala.

Njih dvoje deo večeri su proveli zajedno, a Kristina je pre toga u emisiji rekla da će se sigurno razvesti od Slobe, ali da i dalje gaji osećanja prema njemu koja će prevazići u svoja četiri zida. Iako je izjavila da Radanović nema telefon, i da je ona svom advokatu dala njegov kućni broj, Soba je u uključenju na Televiziju Pink rekao da je Kristini pre žurke poslao broj sa svog novog telefona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

22.06.2018 13:37

Oni su jos u braku. Nisu neprijatelji.

Odgovori 12 0