Večeras finale: KIJA U CECINOJ HALJINI, SLOBA DOBIO PORUKU OD ANABELE!

Autor: Telegraf.rs, Republika.rs

Zadruga

20.06.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć odluke večeras će se dogoditi u rijalitiju "Zadruga" od 21 čas kada će se 12 superfinalista ovog šou programa boriti za pobedu nakon devet meseci učešća. A pred samo finale u rijalitiju se dešavaju interesantne situacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dobila haljinu od Cece za večeras... Kija Kockar

Naime, kako se spekuliše za večerašnje superfinale pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svoju haljinu i minđuše poslala je Kristini Kiji Kockar za koju je nedavno otkrila da joj je favorit. Poznato je da je Luna Đogani bila bliska drugarica Cecinoj ćerki Anastasiji Ražnatović, a tokom rijalitija saznalo se da je njihovo prijateljstvo okončano jer je blogerka zavodila dečka svoje prijateljice. To je najverovatnije bio razlog da Ceca ne da podršku Luni, već Kiji. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A on je dobio poruku od Anabele... Sloba Radanović

S druge strane, Sloba Radanović poslednjeg dana u rijalitiju proslavio je i svoj rođendan, a dok mu je Kija kupila najnoviji plejstejšn za koji je Kockarova zamolila produkciju da joj obezbedi i obećala da će novac vratiti kada izađe. A nakon njenog poklona, stigao je i poklon od porodica Atijas i Đogani, koji je poslalala Lunina majka Anabela:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Poslala poruku potencijalnom zetu... Anabela Atijas

-  Dragi Slobo, šaljemo ti ovu tortu u obliku mikrofona kao simbol da nikada ne zaboraviš da te tvoja majka Draginja rodila sa izuzetnim Božijim darom. Tvoj talenat, tvoj glas, tvoja emocija koja dira dušu milionima ljudi širom sveta... Jedva čekamo Arenu. Živeo ti nama. Porodice Atijas i Đogani  - pisalo je u poruci Anabele Atijas zbog koje je Luna zaplakala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lepa

20.06.2018 18:01

Ceca carica uvek na strani pravde dobrote .

Odgovori 83 8
Kona

21.06.2018 08:47

BEDA OD ŽENE! Bog sve vidi!

Odgovori 25 25
Relja

29.06.2018 09:56

@Kona - Anabela je beda od zene. U pravu ste.

Odgovori 22 0
Če

21.06.2018 11:50

Molim duet Cece i Kije, a onda Ušće,ma dva Ušća.

Odgovori 46 1