Dok je Sloba pevao ovu pesmu Kija je plakala!

Autor:

Zadruga

20.06.2018

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje noći u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" slavio se rođendan Slobodana Radanovića. Sloba je sinoć dobio poklone i čestitke, a najveću pažnju mu je izazvao poklon koji je dobio od svoje supruge Kristine Kockar.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba i Kija

Radanović je noćas dobio i čestitke od porodice Lune Đogani, sa kojom je prevario svoju suprugu. Takođe, noćas su i zadrugari pevali za Slobu, a mikrofona su se dohvatili Sara Reljić, Teodora Džehverović, Lepi Mića, Maca Diskrecija, pa čak i Miljana Kulić.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Osim što je svom suprugu obezbedila poklon koji je dugo želeo, Kija je Slobi čestitala rođendan na poseban način. Kristina je u jednom trenutku u toku noći okupila sve zadrugare, uzela mikrofon i poželela Slobi sve najbolje, što Luna Đogani nije uradila.

Foto: printscreen/youtube.com
Milan i Kija

Noćas je često znao i sam Sloba da zapeva, a u trenutku kada je Radanović pevao pesmu Šabana Šaulića - Majko sve ti opraštam, Kija je čak i zaplakala igrajući sa Milanom Miloševićem.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija plače dok Sloba peva

- Bila si hrabra, snagu si smogla, al' samo reci kako si mogla da me ne vidiš bar ponekad. Znam da je otac priča za sebe, često je pijan psovao tebe, čuo sam ja možda je bolje što si otišla. Veruj mi ja te razumem sada, htela si život bila si mlada, kaješ se znam ne brini majko sve ti opraštam - tekst je ove pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading