Evo kako je Anabela Slobi čestitala rođendan!

Autor:

Zadruga

20.06.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović danas slavi rođendan, a tim povodom Veliki šef je za ovog zadrugara obezbedio slavlje. Sloba je osim poklona koje je dobio, čitao i čestitke koje su mu poslali njegovi članovi porodice i prijatelja.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Takođe, Slobi su pisali i članovi porodice Lune Đogani sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar pred kamerama "Zadruge". Đoganijevu su veoma pogodile reči koje su njeni najbliži uputili Slobi, zbog čega je počela da plače.

- Dragi Slobo, šaljemo ti ovu tortu u obliku mikrofona kao simbol da nikada ne zaboraviš da te je tvoja majka Draginja rodila sa izuzetnim darom. Tvoj talenat, tvoj glas, tvoja emocija koja dira dušu milionima ljudi širom sveta... Arenu jedva čekamo! Živeo ti nama! Porodice Atijas i Đogani - pisalo je u pismu koje je Sloba čitao.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

- Dragi Slobo, srećan rođendan, želim ti da budeš srećan, a srećan je onaj čovek koji ima zdravlje, ljubav i uspeh. Želim da ti se zahvalim što si uvek bio uz moju Lunu i u lepim i u lošim trenucima i kada je to videla i kada nije. Bio sam miran jer sam znao da nikada nije sama. Samo najjači opstaju. Vas dvoje ste zaslužili su sreću ovog sveta, jedva čekam da ti pružim ruku - pisalo je u pismu Gagija Đoganija.

Luna Đogani je kroz suze samo rekla: "Da li je moguće, cela moja porodica?", a Sloba je zatim nastavio sa čitanjem čestitki. Slobi su pisale i majka i sestra. Majka je Radanoviću poručila da ga čeka u finalu i poželela mu zdravlje, dok je Slobina sestra Maja rekla kako je najponosnija što je njegova sestra i pozdravila Lunu. Sloba je pred čitanje sestrinog pisma rekao da ima veliku tremu.

Sloba je u nastavku otvorio poklon koji je dobio od supruge Kristine Kockar i duvao svećice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading