RAZVEZALI JEZIK: Zadrugari otkrili najskrivenije tajne!

Autor: S.Stojanov- D. Lukić

Zadruga

20.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoro učesnika koji su napustili "Zadrugu" samo nekoliko dana pre finala - Andrijana Radonjić, Bora Santana, Bane Čolak i Marija Ana Smiljanić za Srpski telegraf otkrivaju tajne koje gledaoci putem malih ekrana nisu mogli da vide.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrili sve što im je na duši... Bora, Andrijana, Bane i Marija Ana

Naime, Bane je u Beloj kući imao i više nego turbulentan odnos sa Macom Diskrecijom, koja mu je u više navrata govorila da će mu život biti u opasnosti kada izađe zbog uvreda koje joj je uputio, a on tvrdi da mu njeni ljudi napolju već prete smrću. Andrijana je iznela bitan detalj u vezi najintrigantnijeg ljubavnog trougla tvrdeći da će se Luna, Kija i Sloba razići na tri strane kada se šou završi. Marija Ana je iz svog ugla zaključila da je njen emotivni partner Filip Đukić samo iskoristio Kristinu Kockar za seks, dok je Bane Čolak raskrinkao još jedan rijaliti-par, Marko Miljković je zaljubljen u trudnu Miljanu Kulić!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavica

20.06.2018 06:36

Filip nece da se javi Kiji. Pa naravno da nece, jer nece imati pristup kraljici. Od kada je izasao promenio je izjavu o sexu sa Kijom tri puta. Puste zelje, Ali mu je Kija obecala da ce seems sa Jim obracunati po izlasku.

Odgovori 30 12