(VIDEO) Miljana otkrila šta je pričala sa Lunom!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić danas je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o Slobodanu Radanoviću, Luni Đogani, Andrijani Radonjić, Nemanji Ćeriću Đeksonu i Marku Miljkoviću u koga misle mnogi da je trudnica zaljubljena.

Foto: printscreen/youtube.com
Miljana Kulić

Kulićeva je Drvetu rekla kako joj je žao što se "Zadruga" završava za nekoliko dana i da je zbog toga jako tužna. Miljana je rekla i kako ima razlog zašto je to tako, ali da to neće otkriti, nakon čega je dobila zanimljivo pitanje od strane Drveta mudrosti.

- Da li si se to Miljana zaljubiška možda? - pitalo je Drvo Kulićevu.

- Pa zar ti delujem tako? Ako ti Drvence tako misliš, onda možda, ali u koga? - rekla je Miljana.

Foto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

U nastavku je Miljana ispričala i šta je to sa Markom Miljković šaputala u toku pitanja novinara koja su bila protekle večeri. Drvo je pitalo Miljanu i šta misli zašto se Marko bolji nje, pa kada mu nešto šapuće, on pokušava da se izmakne.

- Jao Drvence ja sam mu to zamerila. Ja znam da vi sve što se šapuće možete da pustite. Ja sam šaputala iz poštovanja prema novinarima, produkciji, gledaocima. Pitao me je koje su ga pitanje pitali novinari. I on se u tom momentu sklanja, a u tom trenutku su pričale Jovana i Sanja, a on nije u dobrim odnosima sa njima. Rekla sam mu da to mnogo ružno izgleda i rekla sam mu: "Ti se sklanjaš, kao da ću ja da te poljubim" - priča Miljana.

Osim sa Markom, Miljana je šaputala i sa Lunom Đogani, a Kulićeva je u Rajskom vrtu otkrila da su one pričale o Slobodanu Radanoviću. Blogerka je trudnici rekla kako joj je mnogo teško zbog lošeg odnosa sa pevačem.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

- Rekla je i da joj je teško što se završava, što je kraj, da ga i dalje voli i da je zaljubljena u njega, da neće da bude sa njim. Pa ja je pitam: "Što ideš i dalje za njim, ako si raskinula?", ona mi kaže: "Mnogo mi je teško. Kada budem išla u stan, a planirali smo da živimo zajedno, biće mi mnogo teško bez njega", ja sam joj rekla da joj je ovo bila škola da se ne zaljubljuje u druge oženjene muškarce i komentarisali smo Kiju kako je bila slatka onda kada je pevala pesmu Lepe Lukić - govori Kulićeva.

Miljana je ranim jutarnjim satima danas šaputala i sa Slobodanom Radanovićem, dok su svi zadrugari spavali, a Kulićeva je rekla kako je u šest ujutru ustala iz kreveta i primetila da je Sloba budan i da je želela da razgovara sa nekim od stanara.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- Jao, pa da li je moguće Drvo? (smeh) Drvence ustala sam iz kreveta, videla sam da on ne spava i onda sam otišla da ga pitam za jedan savet, zato što sam u drugom stanju i tako. Rekla sam mu jednu situaciju što mi se dogodila i pitala ga da li se slaže sa mnom da to uradim, on mi je rekao da to uradim - otkrila je Miljana.

Pošto je Drvo vodilo veoma lep razgovor sa Miljanom Kulić, pustilo joj je pesmu koju je želela da čuje, a onda se odlučila za duetsku numeru najpopularnije pevačice na našim prostorima Svetlane Cece Ražnatović i Olivera Mandića - Vreme za ljubav ističe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading