Đani o Slobi: Spreman sam da mu dam očinski savet!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani koristi svaki slobodan trenutak da gleda rijaliti "Zadruga" i već je smislio šta će reći Slobi Radanoviću kada ga bude video.

 

A post shared by Djani (@djanimusic) on May 10, 2018 at 9:06am PDT

Naime, folker tvrdi da najvećeg zavodnika u tom rijalitiju očekuje blistava karijera, ali samo ako se prethodno oslobodi žena.

- Dobre su i Luna i Kija i zaista nemam pojma sa kojom će završiti. Lunine roditelje znam dugo i znam je kao finu curu! Kiju ne poznajem, pa i ne mogu da je komentarišem. Ipak, da sam ja na njegovom mestu, obe bih šutnuo i našao treću. Međutim, ja sam živac, a on ima konjske živce. Iskreno, obe bih ih bacio u Savu - kaže Đani i otkriva da će Radanovića uvući u posao.

Foto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Slobu gotivim i mnogo bih voleo da pobedi. Veoma mi je drag i volim ga kao pevača. Mislim da ga čeka velika karijera, ako bude slušao savete mog menadžera, koji će, kako stoje stvari, kada izađe iz rijalitija biti i njegov. Objasniću mu fazone sa publikom i mislim da može da napravi ozbiljan posao. Spreman sam da mu dam očinski savet, a on neka odluči da li će me poslušati - ističe Trajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

18.06.2018 16:48

Slobu mrzi da ustane iz kreveta. Ne interesuje ga da radi.

Odgovori 14 0
Dragan Niš

19.06.2018 08:16

I Đani našao da deli savete,pa što on nije šutnuo ženu kada ga je uhvatila u prevari!!

Natali

19.06.2018 08:56

Sloba je pevačima,sve mu možete oteti ali glas nikad