(VIDEO) Đekson: JA SAM OLOŠ, NE ZNAM ZAŠTO JE ANDRIJANA SA MNOM!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz pisma koje je Andrijana Radonjić napisala svojoj bivšoj drugarici Sanji Stanković moglo se zaključiti da je pevačica jako nesrećna iako je u stabilnoj vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić

Novinari koji su poslednji put za ovu sezonu gostovali u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević obratili su pažnju na pojedine citate koje je napisala, pa su je upitali da obrazloži šta ju je najviše od svega povredilo.

- Nesrećna sam zbog rijalitija, ne zbog svega sa njim. Ja sam bila svesna svega kad sam sa njim ušla u vezu. Konkretno me nervira što nema osećaj na neke stvari, ne obazire se na ništa, samo na sebe. Ima situacija kad ja kažem i on se seti, ali to je retko. To je jedina stvar koju ne mogu da shvatim. A, što se tiče njegovih bivših, nije to uopšte problem. Sve je uticalo na mene, ušla sam u priču koja nimalo nije bila prijatna za mene. Neke situacije sam teško iskulirala. Ja se osećam krivom za neke stvari, jer sam slušala druge ljude, nisam imala stav. Nije dobar za mene iz razloga što...nekako...mislim da je cela priča sa Đeksonom uticala na to da se ja osećam tako. Jednostavno, ušla sam iskreno u tu priču. Ne kažem da njega boli uvo za mene, ali osetim to i bude mi krivo što sam uradila to što sam uradila. Zašto? Ne smetaju mi bivše, samo kako se nekad ponaša prema meni i to je sve. Osetljiva sam i više gledam sitnice nego krupne stvari.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

Đekson je shvatio da je Andrijana pogrešno shvatila njegov stav i ponašanje, pa je priznao da je posle svega ipak ne zaslužuje, jer ne poseduje određene kvalitete.

- Jasno mi je što je dižete, priča kilometarskim rečenicama da bi rekla jednu stvar. Ja sam ološ i ne znam zašto devojke ulaze sa mnom u neku priču. Ja ne vidim kvalitet kod sebe i ne znam zašto bi se Andrijana ikad zakačila sa mnom. Ali, s obzirom na to da znam kakav takav sam pokušao sam da je stavim na posebno mesto. Nekad sam imao svoje probleme, bežao sam od nje jer sam bio u depresiji i tako sve u krug. Ona je dosta osetljiva devojka i definitivno nije navikla na lika kao što sam ja, ali mislim da nijedna naša svađa nije bila nešto ozbiljna - dodao je Đekson.

Detaljno o ovoj raspravi možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

18.06.2018 16:55

Znamo i mi. Zna i tata Dusan da si olos.