Matora oplela po Luni: Ona misli da jedina zaslužuje pobedu u Zadruzi zato što je napravila JAVNU PREVARU!

Autor:

Zadruga

17.06.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prijateljica Lune Đogani, koja je odmah podržala njenu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: printscreen/youtube.com
Matora i Teodora

Međutim, sada se sve promenilo a Matora i Luna su na ratnoj nozi. Jovana se sve više priklanja Kristini Kockar, Radanovićevoj supruzi.

Danas je Matora otvoreno porazgovarala sa Teodorom Džehverović o  incidentu koji je nastao nešto ranije između Kije i Slobe, a pevačica je detaljno prepričala zbog čega je Kristina izgubila kontrolu.

- Ona se zaleti na njega i počne da viče "Kako te više nije sramota da lažeš? Je l' si meni pričao da misliš bi trebalo da pobediš, da ćemo ti i ja da budemo prvo mesto, da ćemo zajedno to u braku da sastavimo". Kija je lepo ustala i rekla biću srećna ako budem prvo, drugo ili treće mesto, ja to cenim - rekla je Džehverovićeva.

Foto: printscreen/youtube.com
Matora i Teodora

Matora se zbog ovoga veoma iznervirala te je odlučila da otkrije šta joj je Luna govorila o svom plasmanu.

- Sloba misli da će da pobedi, kao i Luna, oni se nadaju nekom mestu. Meni je Luna rekla u krevetu "Ja zaslužujem da pobedim. Ako neko zaslužuje da pobedi, to sam ja". Tad sam se ja posvađala sa Slobom. Ja sam je pitala što misli da je njena priča bolja od moje ili nečije druge. Što, zato što ste napravili javnu prevaru? Kaže ovde da ne zaslužuje. Njihove reči iz kreveta su da oni zaslužili pobedu, zato što su devet meseci dobijali pitanja novinara, zato što smo im se svi mešali. Ja sam posle toga rekla Slobi "Luna je ustala za stolom da priča kako si ti nju ostavio a ja sam se sažalila" - ispričala je Matora.

- Još vređa druge ljude koji su ovde rekli to, šta je problem - rekla je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Seki

17.06.2018 16:46

Svaleri Sloba i Luna ne zasluzuju nagradu. To su i oni priznali. Neverstvo je veliki greh. Nevernike niko ne voli.

Odgovori 12 3
Marina

17.06.2018 22:02

7 meseci su lezali u krevetu,imali 40 put sex kako je rekla Luna,ponizavali zenu sa kojom je i dalje u braku,histerisali,lomili inventar,lagali narod,grebali bubicu da ne bismo culi njihove dogovore,u emisijama pricali jeno a nocu radili drugo pa sutradan sve pravili ludim demantujuci ono sto smo imali priliku da vidimo i cujemo i u tome su ostali dosledni do kraja.Koju su poruku poslali narodu i kome ovo treba da bude prihvatljiv model ponasanja?Ne vidim ni jedan jedini razlog da dobiju bilo kakvu nagradu.Nenormalno je da narod nagradjuje skandalozno ponasanje ova dva nemoralna bica.Ali u zemlji Srbiji sve je moguce.