(FOTO) Ovako je Mina Vrbaški izgledala nekada!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Mina Vrbaški privukla je veliku pažnju javnosti svojim emotivnim vezama koje je započela pred kamerama, a koje su se na kraju neslavno završile.

 

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Jun 3, 2018 at 5:05am PDT

Cela Srbija gledala je Minine ljubavne akcije ispod pokrivača najpre sa Nemanjom ĐerićemĐeksonom, a onda i sa Tomom Panićem, ali je ona iz rijalitija na kraju ipak izašla kao solo igrač.

Mina veliku pažnju na sebe privlači i svojim izgledom, a posebno kratkom kosom, međutim nekada je bivša zadrugarka izgledala potpuno drugačije!

Ona se sada na svom profilu na Instagramu prisetila kako je nekad izgledala. Naime, na fotografiji vidi se njen prepoznatljiv, širok osmeh, ali i duga, crna kosa, a postavlja se pitanje ''Da li Mina možda žali za dugom kosom?''. Kako se vama Mina više dopada - sa kraćom ili dužom kosom?

Foto: printscreen/instagram
Mina Vrbaški

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nagazna Mina

15.06.2018 12:20

Koga briga za Minu?

Zoata

08.07.2018 18:17

Prelepa je i sa dugom i sa kratkom kosom. Prezgodna je da bi bilo sta menjala na sebi. Steta sto se razisla sa Dzeksonom, njih dvoje bi pobedili. Oboje su harizmaticni i bili su divan par.