(VIDEO) Reagovalo obezbeđenje: Nadežda NASRNULA na TRUDNU MILJANU KULIĆ

Autor:

Zadruga

26.05.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa Nadežde Biljić i Miljane Kulić napravila je veliki posao obezbeđenju rijalitija "Zadruga" koje je moralo da reaguje u ovoj situaciji!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Naime, nakon što je Miki Đuričić svojevoljno napustio rijaliti i kada je Veliki šef naredio da se ugase sva svetla, u toku noći zaratile su zadrugarke.

Nadežda  je nasrnula na trudnicu koja je ukućanima ispričala da je sve prethodilo zbog krađe njenih cigareta.

Kako je Miljana bila uporna i istrajna u svojoj nameri da joj pevačica vrati ono što je njeno došlo je do žestokog konflikta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Obezbeđenje drži Nadeždu Biljić

Kulićeva je pobegla kroz vrata, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo okršaj između ove dve zadrugarke.

- Rekla sam joj da je alkoholičarka. Ukrala mi cigare. Ja joj kažem da mi vrati, ona neće. I ja joj rekla da je ku*va, ona me ogrebala, gledaj šta mi je uradila  - rekla je Miljana.

Kada je Nadežda čula njene reči, ona je dala sve od sebe da se obračuna sa njom, ali je bila sprečena.

- Šta ti izigravaš ovde, bre? Jesi uspela da izbaciš Mikija napolje? Okani se od mene, ja ne je*em što si ti trudna? Ti ne znaš koliko sam ja luda, majmune jedan majmunski. Ja ne je*em što si ti trudna, da li ti je to jasno!? Pi*ka ti materina ku*vinska - urlala je Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading