(VIDEO) KIja i Sloba se BRČKALI U BAZENU, UMALO PAO POLJUBAC!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.05.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" slavio se rođendan Kristine Kockar, a zadrugari su se odlično proveli. Nakon proslave stanari Bele kuće su završili u bazenu, a tom prilikom Slobodan Radanović je bio veoma blizak sa svojom suprugom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
KIja Kockar i Sloba Radanović

Pevač je tokom sinoćnje proslave bio sve vreme uz Kiju koja je nedavno priznala pred svima da i dalje voli supruga sa kojim je skoro proslavila i godišnjicu braka u hotelu, daleko od pogleda ostalih ukućana i njegove devojke Lune Đogani. 

Kija i Sloba su razgovarali pored ivice bazena, dok su se ukućani oko njih veselili i uživali u noći. Kockareva je svog supruga gledala pravo u oči, dok je Radanović često menjao izraze lica. U jednom trenutku oni su bili veoma blizu jedno drugom, tako da je malo nedostajalo da se poljube.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
KIja Kockar i Sloba Radanović

Podsetimo, ranije sinoć Luna Đogani otišla je do kapije u nameri da napusti "Zadrugu" govoreći Slobi kako treba da se vrati na žurku i da ne želi da kvari slavlje njegove žene. Kako je izgledala ova situacija kada su Sloba i Kija bili zajedno u bazenu sa ostalima, pogledajte u video-prilogu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinela

26.05.2018 17:26

Samo naprid, preslatki su mi ovdje u bazenu.