Zbog poklona za Saru, Vojke mora da ispuni OVO!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima i važe za jedan od najstabilnijih ljubavnih parova u "Zadruzi".

Foto: printscreen/youtube.com
Vojke Đans

S obzirom na to da im se približava još jedna mesečnica, Vojke je imao jednu molbu za  Velikog šefa, pa je zbog toga prethodne noći razgovarao sa Drvetom mudrosti.

- Je l' mogu da te zamolim da za 25. maj napravimo neku foru jer je meni i Sari mesečnica. Nemam neke posebne zahteve već samo nekako da obeležimo. Neka čokolada, poklončić... Zavisi šta bi ti mogao da mi obezbediš - rekao je Vojke.

- Razmišljao sam o tome, ako može dronom da se dovuče neki natpis. Da visi zastava sa natpisom za nju, i pohovana čokolada, jer ona to voli. Na tom natpisu bi pisalo "Saro, volim te" - objasnio je svoju ideju reper.

Foto: printscreen/RTVPink
Vojke i Sara

Drvo je pristalo na ovaj Vojketov predlog, ali za uzvrat je on morao da uradi nešto. Kako je u Zadruzi na snazi zadatak "Neobične pojave", juče je u Beloj kući bila bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona a Vojke je dobio zadatak da o tome popriča sa reperom.

- Tvoj zadatak je da odeš kod Đeksona i da se fino ispričate o tome, kada je zadatak na zadatak neće se računati kao prekršaj - reklo je Drvo.

- Možemo da popričamo, nije nikakav problem - pristao je Vojnović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading