Miki ponovo poludeo, pa vikao na Nadeždu: BEŽI, ISEĆI ĆU SE!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda i Miki već dva dana pokušavaju da reše situaciju koju im je "servirala" Miljana Kulić koja je Biljićevoj rekla da je Đuričić ne voli i da je to izjavio u "Magazinu In".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Najpre su mirno razgovarali... Nadežda i Miki

Miki je nakon toga bio van sebe i došlo je do ozbiljne svađe tokom koje se pčelar udarao i kamenjem u glavu. 

Nakon toga Nadežda i Miki su se našli u kuhinji gde su počeli, najpre, mirno da razgovaraju  da bi se sve pretvorilo u žestoku svađu.

- Završili smo, nisi ti kriva, ja sam kriv. Ne želim više s tobom komunikaciju! - uralo je Miki jer je Nadežda pričala s Miljanom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona priča jedno, on drugo... Nadežda Biljić

- Postoji jako velika mogućnost da ću se ja iseći. Skloni se, da nisi progovorila - pretio je Đuričić Nadeždi koja se nije uplašila.

- Meni ti ne trebaš takav kakav si u životu, da treba da razmišljam da li ti je dan ili nije. Ne možeš da kažeš da nam je Miljana napravila problem, nisam te napala samo zbog nje, 6 dana sam besna, ona mi je bila samo okidač. Ako si ti toliko lud, iseci se.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je ponovo eskaliralo... Nadežda i Miki

Mikiju je veoma zasmetalo što je Kulićeva najnormalnije razgovarala s Nadeždom:

- Ja sam to samo uradio da proverim da li si ti u stanju da nastaviš priču. Nije ti bilo dovoljno što sam ja rekao da nisam nešto uradio, vidiš da se udaram pesnicama, ti se i dalje ne sklanjaš. Bijem se sa dva kamena, ti i dalje nastavljaš i ideš za mnom, puštaš da to radi čovek kog voliš. Je.em ti mamu, po sto puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dijana

22.05.2018 09:50

Nadezda treba da bezi od njega. Miki nije normalan covek.