Miljanina majka otkriva: LUNA I SLOBA SU SE VIĐALI PRE ZADRUGE!

Zadruga

21.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, majka učesnice Zadruge Miljane Kulić, prokomentarisala je za portal Republika.rs ponašanje svoje ćerke u Beloj kući i otkrila spletke ostalih zadrugara za koje niste znali.

Foto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Nismo mogli da ne pitamo Mariju kako se oseća nakon Miljaninog verbalnog okršaja sa Mikijem Đuričićem i Nadeždom Biljić.

- Ja ne znam zašto Miljana komentariše ko je u koga zaljubljen, šta se kači sa psihički nestabilnim osobama, to mi nije jasno. Ona je temperamentna, meša se i kaže sve što misli, a ljudi ne mogu da podnesu to. I ja iskreno misim da Miki nije zaljubljen u Nadeždu, on nju smatra budalom - rekla je Marija, koja ne krije da jedva čeka kraj rijalitija kako bi bila pored Miljane.

U razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, Kulićeva je rekla kako je ubeđena da Kija i Sloba od samog početka imaju dogovor, te da je Luna izigrana, pa je Marija prokomentarisala i ovaj ljubavni trougao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ljubavni trougao

- Ja mislim da su Sloba i Luna bili u nekoj kombinaciji pre rijalitija i da su oni ušli sa tom pričom. Mislim da je to bio njegov dogovor pre rijalitija i sa Lunom i sa Kijom. Dogovorili su se da naprave priču kako bi pobedili - kaže Marija za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dijana

22.05.2018 09:52

Upoznali se pre 2 godine i zaljubili se. Cekali 2 godine da bi se voleli u Zadruzi? To je prica za malu decu. Oni su bili u vezi. Cak ju je vodio i kod mama Draginje.