Zbog cepanja Ćazimove slike Savi stigle PRETEĆE PORUKE!

Autor:

Zadruga

21.05.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vujičić, reporter "Premijera - Vikend specijala" posetio je Savu i Seada Džehverovića, članove porodice Teodore i Gordane Džehverović, učesnica "Zadruge", u njihovom stanu u Zemunu.

RepublikaFoto: facebook.com/Cazimfelix
Ćazim Osmani

Na ekranu se prvo pojavio biznismen Ćazim Osmani, ali se zapravo radilo o njegovoj fotografiji, koju je Savo odmah pocepao pred kamerama.

- Nema od Ćazima ništa, ljudi, šta vam je! Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava.

Neposredno posle toga Sava je na Instagramu dobio poruke uznemirujućeg sadržaja od Doris Pranjić, Ćazimove devojke, koja je gledala "Premijeru", pa je odmah morala da reaguje.

Foto: printscreen/instagram
Doris preti Savi

- Čiju ti sliku cepaš, klošarčino jedna! Usrana! Pederska! E sad ćeš da upoznaš Ćazima Osmanija! Pederčino jedna. Ti ćeš da ga uzimaš u usta, šljamu jedan od čoveka. Sad ćeš da vidiš! - napisala mu je ona.

Savu su ove poruke veoma uznemirile, jer ne zna da li je Doris ozbiljna ili samo želi da ga zaplaši, pa ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati ova situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

22.05.2018 06:11

Ne treba izazivati. Teodora snimala spot 6 dana a ostala u njegovom stanu 2 meseca.