Teodorin brat POCEPAO ĆAZIMOVU SLIKU usred emisije!

Autor: pink.rs

Zadruga

20.05.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vujičić, reporter "Premijera - Vikend specijala" posetio je danas Savu i Seada Džehverovića, članove porodice Teodore i Gordane Džehverović, učesnica "Zadruge", u njihovom stanu u Zemunu. Međutim, pre nego što su gledaoci Televizije Pink ugledali podršku dveju zadrugarki, na ekranu se pojavio ni manje ni više nego Ćazim Osmani, biznismen za kojeg kruže priče da je uspeo da šarmira i osvoji lepu pevačicu letos u Poreču!

Foto: printscreen/TVPink
Sava Džehverović cepa sliku Ćazima Osmanija!

U pitanju je bila samo njegova fotografija, koju je Teodorin brat Sava odmah oteo iz ruke reportera i iscepao uživo u emisiji.

- Nema od Ćazima ništa, ljudi, šta vam je! Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava, koji je potom odgovorio na Vujičićevu šalu vezanu za to da li poznatog biznismena Džehverovići kriju u svom stanu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sava Džehverović

- Što se mene tiče, možemo da idemo uživo, da isproveravamo ceo stan. Ćazima nikada nije ni bilo ovde, niti će biti. U našoj porodici postoji samo Anđelo Ranković, to je naš zet i za njih navijamo - rekao je Sava.

Nakon što se našalio, Teodorin brat rekao je šta iskreno misli o biznismenu, za kojeg se šuška da se letos dopao Teodori.

 

 

- Fin čovek, nema tu šta - lepuškast, markantan, gospodin sa manirima, uspešan... Sve najbolje mu želim. Ja ga, doduše, nisam upoznao, ali od te veze i te priče... 'Ajde, dosta je! Devet meseci pričamo o tom čoveku, devet meseci dobija reklamu preko Teodore... Ipak je Teodora zvezda i ne treba njoj jedan Ćazim - rekao je Sava i istakao da je isprva sumnjao u vezu njegove sestre i Anđela Rankovića, ali da ga sada smatra svojim zetom i da apsolutno podržava njihovu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boban

20.05.2018 19:04

To mu nije bilo pametno. Sta ako onaj sada pocepa njegovu ......

Gagica

20.05.2018 20:49

@Boban - Mislis glavu?