Sloba se plaši Anabele!

Autor:

Zadruga

20.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović već danima imaju krizu u svom odnosu. Od trenutka kada je Kristina Kockar priznala da još voli svog supruga, blogerka je primetila promenu ponašanja kod pevača i to mu prebacivala, što je dovelo do raskida njihove veze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Prethodnih dana svađe koje su se desile između ovog ljubavnog trougla dovele su do totalnog raskola kako između bračnog, tako i između rijaliti para.

Blogerka i pevač su se tokom današnje žurke osamili i pričali o svojoj vezi, ali i onome što ih čeka nakon rijalitija.  

- Mi smo imali ludačku hemiju, ljubav, privlačnost, strast. Čim mi možemo ovako vreme da provodimo da blejimo, onda to... - rekla je Luna odmahujući glavom.

- Ti si tako izabrala, ne ja. Zamsili, 31. mi izađemo zajedno i tvoja mama me napadne. Nadam se da me razumeš, celu noć sam razmišljao - pričao je Sloba Luni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Radanović je dodao da ne želi da blogerka prolazi pored njega kao pored "turskog groblja" i da je za njihovu vezu najbolje da ona prvo porazgovara sa svojim roditeljima, pa tek onda da razmisle šta im je činiti povodom veze.

- Ja kad budem iza ti ćeš to rešiti sa mojom majkom. Ti ako kažeš dve rečenice i pogledaš je u lice, ona će sve da razume. Ti nećeš dolaziti kod mene kući, ti ćeš biti sa mnom - pričala je Đoganijeva.

- Znam, ali mislio sam ono kad odem kod tvojih kući - rekao je pevač.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ja ako budem želela da budem sa tobom to ne može niko da promeni. Moja mama će tebe voleti ako te ja volim. Ako ti i ja budemo zajedno, sve će biti kako treba - smirivala ga je blogerka. 

Samo neću da dovodim nas u neprijatne situacije. To što si rekla da ćeš odavde izaći sa mnom, ili te nikad neću videti to je glupost velika. Mislim da treba da razgovaraš sa svojima, da ne ispadne da izađemo odavde 31. uhvatimo se za ruke i ono, razumeš... - objašnjavao je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boban

20.05.2018 20:15

Anabela bi ga polomila u krevetu. Zato se Sloba nje i plasi.

Maj

04.06.2018 12:01

Anabela ga nazvala pederom kad je ulazila u Zadrugu.