Kija BRUTALNO ISPROZIVALA Slobu: Sa mnom je bio frajerčina, a vidi ga sad!

Autor:

Zadruga

19.05.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem i ostalim ukućanima boravila u spavaćoj sobi, Kristina Kockar rekla je pevaču da se nikada neće razvesti od njega i da će mu svaka devojka biti ljubavnica.

U jednom trenutku Kija je prokomentarisala i Slobin sadašnji fizički izgled i prisetila se dana kako je pevač izgledao kada su bili u srećnom braku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pale prozivke

- Sa mnom je bio frajerčina, a vidi ga sad! Propao! Ja nisam ljubomorna, ja sam samo realna. Jeste li videli onu sliku u novinama kada se ljubimo, a vidi ga sada na šta liči. On je, bre, zlo! Marš, možeš da kažeš keru! Od*ebi! - govorila je Kija Slobi.

Ana Korać čula je sve ovo, pa je iz šale izgovorila kako je ona Slobina sledeća devojka i da će biti zajedno kada izađu iz rijaliti programa "Zadruga", međutim Kija i Lepi Mića su je savetovali da Sloba nije za nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Kija

- Možeš da mi pop*šiš! - besan je bio Radanović.

- Od*ebi! Kako te nije sramota! To možeš svojoj ljubavnici da kažeš! Ja tebi kažem da pop*šiš k*rac, šta? Tako da od*ebi, debilčino! E, Slobodane, prodao si me za k*rac! Bog sve vraća, sve što si meni ružno učinio! Počev od tebe i od drugih ljudi! Sve se vraća - pričala je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

19.05.2018 19:41

Sloba se ovde ugojio preko 20 kilograma. Ima vece sisie nego Luna.