Mina Vrbaški: Đeksona volim, ali svašta planiram s Tomom!

Autor:

Zadruga

15.05.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga" Mina Vrbaški napustila je u nedelju Belu kuću, a to joj nijednog trenutka nije teško palo s obzirom na to da je iz rijalitija izašla sa osmehom na licu.

Na zaprepašćenje ostalih takmičara, Mina se najnormalnije pozdravila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i tom prilikom mu je šapnula na uvo da s njim želi da ostane u dobrim odnosima. Ekskluzivno za Rijaliti magazin Mina je otkrila da je i dalje zaljubljena u repera, ali da s Tomom ipak ima bolje planove.

Probaću da zaboravim Nemanju i uskoro odlazim iz Srbije

- Poslednje dve nedelje bile su mi najgore otkad sam u rijalitiju. Doživela sam nekoliko nervnih slomova, ljudi su počeli užasno da mi smetaju i nisam se osećala svojom. Samo sam posmatrala kako mi se raspada emotivni život, a ništa nisam bila u stanju da uradim. Nakon što je Toma napustio rijaliti, bilo mi je mnogo teško, ali sam se posle sabrala i odlučila da nastavim dalje. Pokušala sam da povratim Đeksona jer znam da me i dalje voli, kao i ja njega. Iskreno sam ga zavolela i to što je on dobar u seksu nema nikakve veze s tim. On mi najviše odgovara kao osoba. Ja sam mu jasno stavila do znanja šta osećam i otkrila mu svoje najiskrenije emocije, a on se sve vreme smejao jer je pokušao sebe da zaštiti. Zna i on da je zaljubljen u mene, pa je sve namerno zamaskirao smehom i glumom. S Tomom se sada redovno čujem i planiramo da nastavimo da se viđamo. Probaću da zaboravim Nemanju i uskoro planiram odlazak iz Srbije na duže - tvrdi Mina i otkriva da je Đerić zaljubljen u Andrijanu, ali da s njom neće ostati nakon završetka "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

- Nemanja sve vreme tvrdi da je zaljubljen u Andrijanu, ali tu možda ima samo 20 odsto zaljubljenosti. To je zatvoren prostor i pojačane su emocije, pa on tako reaguje. Verujem da bi napolju bio s njom kratko, kao i sa svakom drugom devojkom s kojom je u nekoj šemi - tvrdi Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading