Čega se pametan stidi budala se ponosi: ANASTASIJU JE SRAMOTA OD LUNE!

Autor: alo.rs

Zadruga

30.04.2018

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da su naslednici poznatih ličnosti sa domaće estrade oduvek bili zanimljivi javnosti, tako se i u medijima stalno spekulisalo o prekidu prijateljstva između Anastasije Ražnatović i Lune Đogani.

 

 

Caffeine is a necessity ☕️ #tired24/7

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Apr 27, 2018 at 10:46am PDT

 

Modna blogerka je svojim učešćem definitivno obeležila prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a svojim najbližim cimerima se često poveravala o sukobu s Anastasijom. Ona je jednom prilikom otkrila da je razlog njihove svađe dečko sa kojim Ražnatovićeva nije više u vezi, a najpoznatiji srpski astrolog Dušan Veličković otkriva da nikada neće doći do pomirenja između njih.

- To je gotova priča i od pomirenja nema ništa. Luna je zbog njene epizode u "Zadruzi" na neki način eliminisala sebe iz života nekih čestitih ljudi. Čak i da se uda za Slobu, u šta sumnjam, isto će biti. Nije joj bio potreban ovaj rijaliti jer je samo sebi naškodila. Ukoliko je budu nazivali bivšom učesnicom rijalitija, ona je sebi zatvorila sva vrata za bilo koji posao - kaže Dušan i dodaje:

 

 

- Međutim, ne pita se tu mnogo Anastasija, već Ceca. Ne verujem da bi sada Ceca dozvolila da se njih dve pomire. Ona je ljudina i majka i ne treba joj ponovno zbližavanje sa Đoganijevima, ni u ludilu. Anastasija je Cecina ćerka i šta god da ona uradi, to se lomi preko Cecinih leđa. Luna je nepredvidiva i niko ne bi voleo da je ima u blizini. Ona je čovek na koga ne možeš da se osloniš. Njoj je poenta da otme nekome nešto, treba joj uvek nešto što je nečije - ističe astrolog, a na pitanje zbog čega se Anastasija Ražnatović nikada nije oglašavala kada je reč o ovoj temi, Dušan poručuje:

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija, youtube.com/zadrugaofficial
Anastasija Ražnatović i Luna Đogani!

- Sramota ju je. Čega se pametan stidi, time se lud ponosi. Anastasija je stavila tačku i doviđenja. S obzirom na Lunino ponašanje u rijalitiju, ne treba biti mnogo pametan da zaključiš na šta je spremna. Njoj ništa nije sveto. Odrasla je u jednoj agresiji, u odsustvu harmonije i ona ne zna šta znači imati dobar odnos sa nekim jer nije imala od koga to da vidi. Samo njeno ime označava Mesec. Mesec je uvek gladan, uvek mu fali svetla i to je najpromenljiviji i najnestalniji nebeski oblik koji je nama poznat. Takva je i ona, jednostavno nestalna i nepredvidiva - kaže astrolog.

Ipak, Dušan ističe da su njih dve zaista dobro funkcionisale, ali da se Anastasija vodi jednim pravilom u životu.

- Prijateljstvo se poklapa jer je Anastasija ta koja idealizuje sve, ona ima planetu Jupiter, i jesu se volele. Luna je njoj odgovarala jer je starija od nje dve godine, zrelija je. Zbog sadašnjeg njihovog odnosa pati Luna, ali ne shvata u čemu greši. Ne shvata poentu jer je suviše samoživa, a nešto slično ima i Anastasija. Ne možemo polemisati o tome ko je kriv jer nemamo Anastasijinu stranu priče. Ona je Blizanac, a oni su u stanju da prekinu kako prijateljstvo, tako i najveću ljubav, kao da se ništa nije desilo. Kod nje važi pravilo kao kod minera, a to je da se samo jednom greši i nikad više - kaže Veličković i dodaje:

- Obe su jake igračice, niko nikome ne popušta, ali njihovo prijateljstvo je na prvom ispitu puklo - završava Dušan Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Katarina

01.05.2018 06:06

Luna je kod nje sve krala. Na kraju joj ukrala i momka.

Odgovori 14 1
Ružica

01.05.2018 11:34

Anastasija je jedna kulturna i lepa devojka. Njoj i njenoj majci ne treba ni kontakt ni prijateljstvo sa razijom lunjarom i djogajima. One su viši svet u odnosu na ove propalitete.

Novosadjank

01.05.2018 13:28

Ma sta rece???? A Anastasijini roditelji????pocetsk i kraj..sklad????