KIJA ŽELI POMIRENJE S MUŽEM! SLOBA: Gde je bila OVA KRISTINA RANIJE?

Autor:

Zadruga

26.04.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nervni slom koji je Kristina Kockar doživela u "Zadruzi" nekako je uspela da prevaziđe i konačno je uspela da razgovara sa Slobodanom kog je ispitivala da li bi postojala šansa da se pomire i ponovo budu muž i žena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otvoreno ga pitala da li bi bili žena i muž ako mu oprosti...

- Potencirala sam na tome da si loš i tako dalje, ali imaš ti i vrlina. Za ovo što si uradio neću da tražim krivca u sebi jer ja to nisam zaslužila i za to si ti kriv. Mi smo bili pet godina zajedno, normalno je da imam osećanja prema tebi. Ti mene znaš, valjda znaš neke stvari ne moram da ti govorim. Meni je jako teško, i ja zaista ne mogu da budem ovde. Želim da idem kući. Samo sam želela da ti kažem da mi je psihijatar rekao da ne ispoljavam sve to na tebe. Imaš ti loših strana, ali je loše po mene da stalno to pričam - počela je Kristina razgovor sa Slobodanom.

Međutim, on je otkrio da je ona bila ta koja je stavila barijeru između njih:

- Ti i ja smo postali prijatelji, ti si sama rekla da me gledaš kao cimera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
On misli da ga Kija ne voli... Kristina i Sloba

Ipak, Kristina nije odustajala i pitala ga je direktno:

- Ja se ne osećam tako. Znaš ti šta ja hoću da kažem, što me teraš? Šta bi bilo kad bih ja tebi oprostila, ne kao prijatelji nego kao muž i žena? - pitala je Kristina, dok je Slobodan tvrdiod a je poznaje i da ona njemu ovo nikada ne bi oprostila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može da preboli Slobodana... Kija Kockar

- Ja sam izabrao. Sve što sam uradio, uradio sam iz srca. Ja sam se ovde stvarno zaljubio. Gde je bila ova Kristina pre tri godine? Problem se rešava u početku, ne na kraju - govorio je Radanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hm

26.04.2018 15:19

SLOBA VIŠE VOLI KIJU, NEGO KIJA NJEGA, ali on zna da mu Kija neće preći preko ovoga i zato glumi veliku ljubav sa Lunom i čvrst stav.

Odgovori 10 2