LUNA PLAKALA: Kija može da vrati Slobodana KAD HOĆE!

Autor:

Zadruga

26.04.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Kristine Kockar za koje su sada svi shvatili da je stvarno i da je zasta doživela nervni slom, nakon što je povraćala i odvezla je hitna pomoć, danas je stabilno. A sinoć su zadrugari komentarisali njen nervni slom, a gledaoci su postavili pitanje Luni o tome kako je nije sramota zvog svega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna govori o tome koliko joj je žao Kije...

Iako je Luna svesna da je pogrešila, što je priznala, i da je Slobina i njena prevara pred kamerama uništila Kiji život, ona nema rešenje za stanje bivše stjuardese.

O svemu se odmah oglasila Zorica i komentarisala Kristinino zdravlje, ali i prevaru koja se dogodila pre sedam meseci:

- Svi smo mi nekoga prevarili, niko nije čist od nas! Ovo se dešava i napolju, samo što mi to ne vidimo. Ovde nema niko loš, što se pokazalo u odnosu Lune i Kije. Bila sam protiv javne prevare, vređala je Luna mene, vređala sam ja nju. Sloba je ok. Nije bitno! Ja sam žena koja prašta sve i gledam sve kao moju decu. Ja imam dva sina koja prolaze kroz pakao sa devojkama, sve je to bolno - izjavila je Zorica. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica o pomirenju s Lunom..

Zadrugari su shvatili da je situacija alarmantna i da mnogo njih prolazi kroz emotivnu krizu, što je Markovićeva istakla:

- Ne volim kada neko plače i kada mu je teško. Tako da razjasnimo, više neću da se mešam. Onda posle tih suza, odem kod jezera, Matora plače. Ja ovde kao draga saveta. To je bolno! Ona je povređena i ne daj Bože nikome to! 

A kako su se Luna i Zorica u prethodnom periodu dosta svađale, budući da je Zorica zauzela Kijinu stranu, Đoganijeva je priznala da su sada izgladile odnose:

- Zorica je rekla meni njeno mišljenje. Ja sam zaljubljena, imam drugačije mišljenje. To je moj stav. Ona je baš lepo pričala sa mnom. Pominjala je i moju mamu i tatu. Oni imaju lepo mišljenje o njoj i bilo mi je krivo što se ono desilo sa njom. Hvala joj i pomogla mi je neke stvari - kazala je blogerka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maca otkrila kad su se Luna i Kija zbližile

Mnogi su konstatovali da je stjuardesina kriza počela sa Lunom, koji su vodile pre nekoliko noći i koji je trajao pet sati. Međutim, Maca je izjavila da su se njih dve zbližile mnogo pre ovoga:

- Luna i Kija su se približile još ranije, kada smo išle na snimanje emisije "Magazin IN".  Njih dve su išle zagrljene - kazala je Maca.

Sloba je tada, ponesen atmosferom u rijalitiju, priznao da je mislio da se Kristina folira:

- Mislio sam da je imala cilj da rastavi mene i Lunu. Ja iskreno mislim da ne želi da bude sa mnom i da je to njen stav. Ja nju znam kakva je. Ona to nikada ne bi oprostila - uveren je Sloba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nema rešenje za problem koji je napravio... Sloba

A onda je Luna rekla nešto što je Radanovića iznerviralo:

- Ja ne znam šta ona hoće! Ona može njega da vrati kad god ona hoće! On mene tretira kao princezu, ja imam svoje tripove u glavi, mlada sam, ne znam šta mi se desilo. Tek sada shvatam šta se dešava i sve mi je teže - kazala je Đoganijeva dok je Sloba prevrtao očima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hm

26.04.2018 11:44

Sloba voli Kiju, ali zna da mu ona nece oprostiti i zato glumi veliku ljubav prema Luni. Sloba je shvatio da je Luna srećna samo kada Kija plače i zato se odvratno ponasa prema Kiji.

Odgovori 15 4