KIJU ODVEZLA HITNA POMOĆ: Posle svađe sa Slobom joj POZLILO!

Autor:

Zadruga

25.04.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar juče je doživela nervni slom kada se posvađala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem nakon što joj je Luna Đogani rekla da pevač misli da se stjuardesa pretvara sve vreme i da je jedva čekala da ga se otarasi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Doživela nervni slom... Kija Kockar

Na ovo je Kristina burno reagovala i otišla u radionicu da razgovara sa Slobodanom, ali on nije želeo da priča s njom. A kada im se pridružila i Luna, Kristina je pobesnela jer je smatrala da bi trebalo njih dvoje sami da razgovaraju.

Najveći problem je bio taj što je Kija tražila od Slobe da joj potvrdi da zaista misli da se ona folira i zahtevala je da joj kaže kad je prestao da je voli. A kako on to nije hteo, ona je počela da plače i uputila se ka vratima "Zadruge". 

Iako je lupala i plakala, niko nije odgovarao, a Ana i Milan su je molili da se smiri i vrati u "Belu kuću". A onda joj je prišla Zorica, međutim Kiji je pozlilo i počela je da povraća. Ipak, Zorica je uspela malo da je smiri i odvede od vrata u dvorište gde su sele i razgovarale.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je počelo nakon razgovora sa Lunom...

Ipak, izgleda da Kiji nije bilo bolje, te je intervenisala hitna pomoć što je potvrdio i Milan Milošević:

- Kiju su odveli. Nagovorio sam ga ja da ode kod nje. On (Slobodan) njoj samo ne može da kaže kada je prestao da je voli. Ona njemu kaže da joj nijednog momenta nije rekao da mu je žao - prepričavao je Milan Mikiju, a potom rekao:

- Dolazila je hitna.

A sve je počelo u radionici:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

25.04.2018 08:53

Sloba je samo jednom bio na moru pre nego sto je upoznao Kiju (kada je imao 5 godina), a sa njom je obisao ceo svet, svuda ga je vodila. Zato nije raskinuo sa njom. Parazit. Hrani kuče da te ujede. Prekinuo je tek kada je našao sledeći bankomat - Lunu.

Odgovori 18 4
Kost Milovanović

27.04.2018 20:40

Prevario je,pa šta sad,nije ni prva ni zadnja kojoj se to desilo.Produźiš dalje,naći ćeš boljeg,kad ti ovaj ionako nije valjao.Ali,ne,ona ušla u Zadrugu,htela da ga ponizi pljujući ga na sva usta,pa,na kraju ukanalila,razotkrila i ponizila samu sebe.Klasiĉna provincijalka koja misli da je popila svu pamet sveta,a u stvari glupa k' o noć.Prava źena, koja drźi do sebe, ne bi se ni pojavila na tv da svi lakše zapamte ko je ta prevarena